Molimo sačekajte...

Usluge

Naša misija je Vaš uspeh! Odaberite neku od naših usluga i mi ćemo Vam pomoći da podignete biznis na viši nivo

Profesionalna izrada web sajtova, mobilnih aplikacija, internet prodavnica i B2B portala

Image
Web sajt

Izrada web sajtova

Web sajt je lična karta Vaše firme. Pokazuje snagu Vašeg brenda, proizvoda ili usluge. Mi smo tu da izađemo u susret potrebama Vašeg web sajta. Nudimo najsavremenija rešenja kako bismo unapredili online prisustvo Vašeg brenda.

Mobilna aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija

Kvalitetno razvijene Android i IOS aplikacije omogućavaju Vam da plasirate svoju ideju milionima korisnika širom sveta. Po Vašoj želji i specifikaciji izrađujemo moderne mobilne aplikacije na platformama Android i IOS.

Poslovna aplikacija

Izrada poslovnih aplikacija

Možemo Vam pomoći da prevaziđete izazove sa kojim se susrećete u poslovanju. Bavimo se razvojem i izradom poslovnih aplikacija zasnovanih na web i mobilnim platformama koje su u potpunosti prilagođene Vašim potrebama.

Internet prodaja

Izrada internet prodavnica

Ukoliko želite da pokrene online prodaju potrebna Vam je internet prodavnica. Mi izrađujemo internet prodavnice prilagođene Vašem poslovnom procesu i dizajnu uz mogućnost povezivanja i automatizacije sa ERP-om ili knjigovodstvenim programom.

B2B portal

Izrada B2B portala

B2B portali omogućavaju bolju saradnju Vaše firme sa biznis korisnicima. U dogovoru sa Vama možemo napraviti B2B portal koji će omogućiti Vašim biznis klijentima da poručuju robu i usluge, kontrolišu svoju finansijsku karticu, imaju kompletan pregled i istoriju poručivanja i td.

Digitalni marketing

SMS i Viber marketing

SMS i Viber marketing omogućavaju da Vaša poruka stigne do potencijalnih i postojećih kupaca - uvek i u najkraćem roku. Naše rešenje Vam omogućava da jednostavno i brzo šaljete SMS i Viber poruke velikom broju korisnika.

Copyright © 2014-2024 NKM soft. Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje NKM soft