Molimo sačekajte...

O nama

Pouzdan partner po Vašoj meri koji Vam može pomoći da unapredite svoje poslovanje

Ko je NKM soft ukratko? Pojedinačno, mi smo softverski stručnjaci, vizionari dizajna i stručnjaci za proizvode. Zajedno smo grupa kompetentnih ljudi koji rešavaju složena pitanja.

Image

Naš tim je sastavljen od iskusnih programera, dizajnera i analitičara sa iskustvom dužim od 15 godina. Fokusirani smo na razvoj web sajtova, mobilnih aplikacija i poslovnih platformi koje jasno govore o Vama i idejama o unapređenju imidža Vašeg brenda.

Istorijat

Kako je počelo?

NKM soft smo 2014. godine osnovali kao grupa prijatelja sa zajedničkom vizijom da pojednicima i kompanijama pružimo usluge i rešenja koja će pomoći u poslovanju kao i pružiti mogućnost za dalje razvijanje i unapređenje. Objedinjavajući ekspertizu iz preduzetništva, tehnologije i dizajna krenuli smo u izgradnju agencije koja osnažuje klijente kroz digitalna rešenja.

Efikasan tim
Danas

Gde smo danas?

Danas smo tim koji uspešno sarađuje sa preko 50 klijenata kako u Srbiji tako i u inostranstvu. Od inspirativnih neprofitnih organizacija do velikh kompanija, naši klijenti ostvaruju uticaj zahvaljujući našim softverskim rešenjima. Ponosimo se time što pružamo najbolje iskustvo, dizajn i rezultate.

 

Relevantni podaci

Ponosni smo na poverenju koje nam pružate

Želimo da Vaš novi projekat bude revolucionaran u dizajnu, upotrebljivosti i inovacijama. Krenimo zajedno u novu avanturu sa rešenjem koje će unaprediti Vaše poslovanje i oduševiti korisnike. Vodimo i podržavamo naše klijente kroz proces brendiranja, dizajna i razvoja softverskog rešenja. Naš tim programera zna šta je potrebno kako bi Vam pružili najbolja rešenja za Vaše poslovanje.

Copyright © 2014-2024 NKM soft. Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje NKM soft